Ik ga even door met ophemelen hoor!

Toen we hier 5 jaar geleden kwamen wonen dacht ik dat het hier lekker rustig zou zijn. Doodlopende straat, voor een grasveld, achter een grasstrook en met 2 minuten een weiland.
En ja, mijn uitzicht op de bomen is heerlijk.
Maar na de grasstrook komt een school. (ja echt. de meneren en juffrouws kijken recht de woonkamer in.) De buren hebben veel kinderen (maakt niet uit welke 😉 ) En het is een drukke, dichtbevolkte wijk.
Rust valt dus reuze mee.

Straks, straks… joepiedepoepie zitten we weer in een appartementencomplex. En de buren zijn heeel stil, anders doe ik ze wat 😉 Ha, nee, het is nieuwbouw dus ik ga er van uit dat ik de buren niet zo heel erg zal horen. (ok, dat hoop ik gewoon). Ook hoop ik op nette bovenburen en niet de bier-naar-beneden-gooiende mensen hierboven.
We zijn dicht bij een retentiegebied, een marke (buurtschap, veel natuur) en om naar Enschede te fietsen hoeven we alleen maar door rustig fietsgebied.
Verder hebben we een balkon (we hebben nu een soort balkon en tuin maar door eerder genoemde figuren komen we nooit buiten). En het huis is logischer ingedeeld, wat met mijn orientatievermogen wel erg handig is. (Toegegeven, dit huis is wel echt heel irritant vormgegeven hoor!)

Al met al kan ik niet wachten op die vierkante meters, 10 meter boven de grond.
Al die maanden tot de oplevering verspil ik met het inrichten van de woning, in gedachten. Het zal er vast op neerkomen dat tegen de tijd dat we kunnen verhuizen het me niet meer uitmaakt. Overal blauw kan ook 🙂 Tot de verhuizing er is is vergelijken een leuk tijdsverdrijf. Het wordt zo leuk!