Over

Onscherpe foto van auteur
(c) Dorothee Kellner

De 26 letters van het alfabet zijn altijd een fascinatie voor me geweest. Om woorden mee te vormen, om vorm mee te geven. Ik houd van alles wat met woorden te maken heeft en verdiep me graag in verhalen, letters, gedichten, boeken en typografie. Dat alles doe ik in het beeldschone twente waar ik -bijna- altijd heb gewoond. Als ik mijn voordeur uitstap ben ik in een tel in de natuur en dat vind ik heerlijk!

Thuis woon ik met mijn lieve man en mijn eigenzinnige kat Molly-Eileen.
Ik ben graag met theater bezig. Te weinig als regie-assistente en wat vaker als tekstaanleveraar. Meer daarover vind u op de pagina Theater.
In 2016 won ik de wedstrijd “Heel Twente Schrijft” en dat gaf me de moed een boek te schrijven. Althans, om de worsteling aan te gaan en hopelijk af te ronden. Het is een leerzaam traject en misschien levert het ook nog een fijn boekje op.

In 140 tekens of minder verwoord ik mijn dagelijkse beslommeringen op Twitter onder de naam zonnekuiken. En als kers op de taart vindt u onder “Contact” een contactformulier. Als u dat invult krijg ik een mailtje dat ik graag beanwoord.

Een “kopje koffie” doneren? Wil je je waardering voor mijn content laten blijken? Het kan makkelijk via Bitcoin!

 

 

 

Bewaren

Bewaren