Zet deze datum meteen in uw agenda!

6 maart is er de maandelijkse poëzielunchbijeenkomst in de bibliotheek van Hengelo (centrum). En op 6 maart ben ik de gastdichter! Een grote eer dus ik zou het leuk vinden als u er bij bent. Ik lees een stuk of 10 gedichten voor, een paar uit mijn boek “oppervlaktespanning” maar ook ongepubliceerd en recent werk. Het beloofd een prachtige bijeenkomst te worden met muziek van duo De Gemas. Heeft u zelf ook iets wat u voor wilt dragen maak dan gebruik van de “zandlopertijd” ! Alle info op een rijtje:
Bibliotheek Hengelo
maandag 6 maart (12:30 tot 13:00)

Bibliotheek Hengelo Stad, Vrije gift
Cultuur & literatuur

Maandelijkse poëzielunchHet Dichterscollectief Hengelo organiseert op de eerste maandag van de maand poëzie van diverse (gast)dichters tijdens de lunch. De gastdichter van vandaag is Renate Oude Nijeweme.

De bijeenkomst start met een voordracht, die door het duo De Gemas omlijst wordt met een eigen muziekprogramma. Hierna zullen leden van het collectief een eigen gedicht voordragen, waarna Renate voorleest uit haar bundel ‘Oppervlaktespanning’ en nieuw werk. Hierna volgen enkele andere dichters in de ‘zandlopertijd’.

Onder zandlopertijd biedt het Dichterscollectief een podium aan beginnende en ervaren poëzieschrijvers. Poëten die belangstelling hebben hier hun gedichten te laten horen, kunnen zich melden bij dichterscollectief.hengelo@kpnmail.nl