Insular

Endorsements
Een boek die ik bijna in één adem uitlas. Spannend Meeslepend verhaal Je kruipt in het hoofd van het hoofdpersonage en komt er niet meer uit voordat het boek op is, het is een hoofd vol (donkere) kronkels die je woord voor woord volgt en het verhaal wordt geheel verteld uit haar beleving. Ik moest even wennen aan de schrijfstijl omdat het zo anders is dan hoe ik denk maar toen ik er eenmaal in zat las ik in één stuk door.
– mwonink
Insular

"Ik kleef" de woorden komen er verrassend helder uit en de man naast me kijkt me vragend aan. "Ik kleef aan alles wat ik liever kwijt zou raken. Juist dan blijf ik plakken. Het laat mij niet los, ik weet niet hoe ik me los moet maken. "De woorden hangen er. Ik weet zeker dat dit niet is wat ik wilde zeggen. Woorden worden me soms te groot en er is al te veel uitgesproken vandaag tussen vreemden.

Order Now!
About the Book

 

 

 

Details
Author:
Genre: Surrealistisch
Tag: Recommended Books
Publisher: Luckenbooth
Publication Year: 2018
ASIN: 9081762915
ISBN: 9789081762915
Order Now
Preview
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."